Bubbels

In 2009 gooide Joris Swinkels het roer van zijn leven om door het gedachtegoed van Creative Consciousness naar Nederland te brengen en een bewustzijnsrevolutie te ontketenen. De voorbije jaren mocht hij getuige zijn van tal van bijzondere doorbraken en levensveranderende transformaties. In de podcast: ‘BUBBELS’ nodigt hij mensen uit die hun transformationele verhalen en inzichten met jullie willen delen.

Beluister en bekijk hieronder onze podcast. (ook via spotify)


Ze hebben hun leven volledig omgegooid afgelopen jaren en zijn inderdaad hun dromen gaan leven. Ze bouwen nu o.a. Campers. En niet zomaar Campers, nee geen huis op wielen maar een Thuis op wielen.

 

Campers bouwen is voor Ron met al zijn creativiteit en vakmanschap een soort meditatie. Ik noem het bouwen op zijn manier dan ook ZEN-bouwen en dat voel je als er in zit. Sandra maakt van elke Caris Camper een uniek thuis tot in detail en daarmee zijn hun Campers een beleving op zich. Luister in de Podcast naar het verhaal van Ron, naar de pieken en dalen als je alle zekerheden opgeeft en je dromen gaat volgen.

 

Ook op het gebied van bewust leven en bewuste voeding zijn ze bijzonder, hoor ook hoe minimale middelen geen beperking hoeven te zijn om super natuurlijk en gezond te eten, al was dat slechts een zijspoortje in de Podcast.