Ons gezin.

Ons mooie gezin bestaat uit Ron, Sandra en dochters Kaya, Levi en Maudi. Wonen in de poort van Limburg, Weert, zo'n 25 km zuidelijk van Eindhoven. Staan bewust in het leven en proberen er elke dag een feest van te maken.

Ons verhaal...

...of beter gezegd mijn verhaal.

In 2014 zijn Sandra en ik begonnen aan een bewustzijnstraining. (www.creativeconsciousness.nl) Hierdoor zijn we anders, bewuster in het leven gaan staan dan voorheen. In januari 2015 is mij de vraag gesteld; wat als je nu op je sterfbed zou liggen, wat had je dan nog willen doen? Dat was snel duidelijk. Zelf een camper bouwen op mijn manier en een mooie reis maken door Scandinavië met mijn gezin. Zo gezegd, zo gedaan. In september begonnen met bouwen en in het voorjaar  van 2016 konden we ons eerste weekend gaan camperen. Super blij en trots op het resultaat mag ik wel zeggen. In de zomer van 2016 de reis gemaakt door Zweden en Finland. Een prachtig avontuur. Door de vele positieve reacties en de spirit en energie die ik er van krijg heb ik besloten er een bedrijf van te maken. Dus vanaf september 2016 sta ik voor u klaar, Voor het maken van een THUIS op wielen, een beetje anders maar wel geheel naar uw wensen!


Mijn eigen missie, waar sta ik voor, wie ben ik?!

Ik, Ron Caris heb een basis die rust en warmte uitstraalt, in liefde verbindt met een positieve instelling. Als vader ben ik een anker en inspiratie bron. Lol en plezier maken met ruimte voor spontaniteit staat voorop. Ik ben uniek, sta voor mijzelf, daadkrachtig en creatief.

Out of the box en LEEF in het hier en nu!